skip to Main Content

Schilderen, illustratie, design, concept-thinking en mix-media beeldbewerking. Alles waarmee ik door middel van beeld mijn verhaal kan vertellen trek mij aan. Ik ben creatief, ondernemend en ben altijd bezig met nieuwe dingen leren. In 2016 heb ik de studie “Communication & Multimedia Design” aan de Hogeschool Utrecht afgerond, daarnaast heb ik de vooropleiding van de Hogeschool voor de Kunsten gedaan & heb ik ‘Mixed-media / Drawing / snapshot photography en fashion illustration’ cursussen gevolgd aan de University of arts London.

In 2017 ben ik begonnen met het opzetten van ‘By Elenore’ binnen dit bedrijf focus ik mij op illustratie in kunst, met name gerelateerd aan de mode. In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende modemerken mogen werken en heb ik mijn kunst zowel direct als via een galerie aan particulieren verkocht. Meer informatie over illustratie, workshop en live illustratie op events kun je vinden op www.byelenore.com

Naast de liefde voor schilderen en illustratie ben ik ook nog steeds bezig met waar ik in ben opgeleid. Namelijk design! Ik ben grafische vormgever en concept designer. Daarnaast werk ik met verschillende bedrijven samen om mooie content te creëren, ik help met het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, video’s editten, sociale media content, lookbooks, verpakkingen, eigenlijk alles om jouw brand nog beter te laten communiceren met jouw doelgroep.

Klanten

Een van mijn grootste klanten binnen grafisch vormgeving en branding is Eline Rosina, voor dit bedrijf verzorg ik een groot deel van de DTP uitingen, lookbooks, instagram story’s, advertenties en help ik de branding naar een hoger level. Andere klanten zijn onder andere Montblanc, Nude by Nature, Bestseller, MADE.com & Fashionchick girl Magazine.

Diensten & Programma's

Diensten: Logo’s, huisstijl, branding, lookbooks, visitekaartjes, geboortekaartjes, uitnodigen, video editten, illustratie, infographics, instagram content, DTP uitingen, productboeken, tijdschriften. De volgende design programma’s kan ik goed mee werken: Adobe illustrator, Adobe photoshop, Adobe Indesign, Adobe Premiere Pro, Procreate, Imovie.

Back To Top